Skip to content

Størstedelen af vores aktiviteter – med få undtagelser – er fortsat nedlukkede og genåbner tidligst i perioden 21. april til 21. maj, afhængig af aktivitetens type. Nærmere information om genåbning følger.

Læs mere her
IT-kurser og økonomi hos FOF København

FVU-digital

FVU-digital

FVU-digital er delt i tre trin. Faget giver dig mulighed for at udvikle og opnå sikker brug af digitale færdigheder, så du kan benytte digitale løsninger som nyttige værktøjer både privat og på job eller studier.

Læs mere om de forskellige trin her

  • Digital – trin 1

    På trin 1 kommer du i gang med at bruge pc, iPad eller andre it-værktøjer. Du lærer at arbejde i forskellige programmer med skærm, mus og tastatur. Du lærer også at bruge mobil og pc som redskaber, der kan hjælpe dig med at læse, skrive og regne.

  • Digital – trin 2

    På trin 2 får du mere erfaring med at løse arbejdsopgaver ved hjælp af it. Du lærer at hente og redigere, gemme og vedhæfte filer. Du bruger også mobil og pc som redskaber til at læse, skrive og regne.

  • Digital – trin 3

    På trin 3 bliver du rutineret i at arbejde digitalt. Du bruger it til at løse dine opgaver i virksomhedens produktion eller administration, og når du samarbejder med andre i hverdagen. Du bruger også mobil og pc som redskaber til at læse, skrive og regne.

Filtrér