Skip to content

Med få undtagelser afslutter og tilbagebetaler vi alle hold med mødegange før 21. maj – og forventer at kunne starte nye hold op fra 21. maj.

Læs mere her
Sprog og kommunikation hos FOF København

FVU-engelsk

Bliv bedre til engelsk

FVU-engelsk er delt i fire trin. Faget tager udgangspunkt i de behov, du må have i forhold til job og studier. Du arbejder med dine færdigheder til at forstå talt og skrevet engelsk og til at kunne udtrykke dig mundtlig og skriftligt.

Læs mere om de forskellige trin her

 • Engelsk – trin 1

  På trin 1 arbejdes der med at forstå og anvende enkle udtryk relateret til arbejds- og privatliv, at præsentere sig og indgå i en meget enkel samtale om basale emner fra arbejds- og privatliv.
 • Engelsk – trin 2

  På trin 2 arbejdes der med at forstå korte, enkle tekster og føre enkle samtaler om velkendte emner samt udtrykke sig skriftligt vha. enkle fastevendinger. Undervisningen skal øge deltagerens ordforråd og engelskfaglige færdigheder i relation til arbejdslivet og dagligdagen.
 • Engelsk – trin 3

  På trin 3 arbejdes der med at forstå hovedindholdet og specifik information af korte tekster, føre korte samtaler, udtrykke sig skriftligt ud fra et arbejds- og privatlivsrelateret perspektiv. Undervisningen skal give deltageren grammatisk indsigt og flere engelskfaglige færdigheder i relation til arbejds- og privatliv.  
 • Engelsk – trin 4

  På trin 4 arbejdes med at forstå og uddrage information af tekster, give udtryk for holdninger og meninger både mundtligt og skriftligt samt drøfte, forklare og give forslag og instrukser i en arbejdsrelateret proces. 
Filtrér