Skip to content

Med få undtagelser afslutter og tilbagebetaler vi alle hold med mødegange før 21. maj – og forventer at kunne starte nye hold op fra 21. maj.

Læs mere her
Forberedende voksenundervisning hos FOF København

FVU for foreninger

Tilbyd jeres medlemmer eller beboere gratis FVU-undervisning på egne foreningshold

Tilbyd jeres medlemmer eller beboere gratis FVU-undervisning på eget foreningshold. FVU (Forberedende Voksenundervisning) er undervisning i de grundlæggende færdigheder i dansk, engelsk og matematik.

Med den stigende pensionsalder og stadig stigende behov for uddannet arbejdskraft på arbejdsmarkedet er FVU en rigtig god mulighed for at opkvalificere sig.

Der kan være mange forskellige gevinster ved at efteruddanne sig – f.eks.:

  • at udnytte eget potentiale
  • at føle, at man hører til
  • at hæve levestandarden
  • at opleve en større faglig selvtillid
  • at turde springe ud i nye opgaver
  • at opnå større arbejdsglæde

Næste skridt

Ved en screening af interesserede beboere eller medlemmer, findes det faglige niveau, hvorefter vi sammen kan fastlægge konkrete hold. Der skal være minimum 6 deltagere pr. hold.

Undervisningen kan foregå enten i et velegnet lokale i jeres bogligforening eller klub, eller det kan være i et af vores undervisningslokaler i området. En erfaren og uddannet FVU-dansklærer eller FVU-matematiklærer varetager undervisningen, og vi kommer med alle bøger og andre undervisnings­materialer. Undervisningen tilrettelægges efter sammensætningen på det enkelte hold.

Ønsker I at høre mere, kan I kontakte vore FVU-konsulent Lone Merling på telefon 4596 0119 eller lm@fofkbh.dk. Vi kommer også gerne ud og fortæller om FVU til bestyrelse eller medlemmer.

Filtrér