Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Efterfødselstræning hos FOF København

Babykommunikation – styrk tilknytningen imellem din baby og dig

Tag din baby (0-12 mdr.) med, og få indsigt i hvad han/hun tænker, mens tilknytningen imellem jer styrkes.

Holdet er bygget op omkring dialog og spejling af din baby. Formålet er, at baby bliver forstået og taget med på rejsen, mens din baby nyder dit nærvær og selskab. Kontakten mellem jer styrkes, og din babys selvværd vil have fået et kæmpe boost efter oplevelsen.

På holdet gennemgår vi bl.a. øvelser, som stimulerer barnets proprioceptive sans (kropsbevidsthed), øvelser der hjælper selvfølelsen på vej, og øvelser der styrker hjernehalvdelene i at kommunikere. Konkret lærer du fx identificerbare sange, du kan synge med dit barn. Du lærer, hvilke aktiviteter du kan lave med dit barn, som stimulerer sproget og sanseapparatet, og du finder ud af, hvad det betyder at »møde barnet i følelsen«

På holdet kombineres berøring og tilknytningsøvelser med fokus på sproglig stimuli, herunder indgår også afsluttende zoneterapi. Afholdes af Lena Adalberth, Cand. mag. i Sprogpsykologi. Skaber af MOAR. Medforfatter til Tryk og glad godnatlæsning og uddannet tryk og glad babybehandler ved Katrine Birk.

Værd at vide

Prisen dækker en voksen og et barn, notér venligst barnets alder ved tilmelding, så undervisningen kan tilpasses deltagerne.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 10.12.2020 13:00-14:40 FOF Lyngby Hovedgade Lena Adalberth
Underviser

Lena Adalberth

Uddannelse: Cand. mag. i sprogpsykologi med speciale i motiverende kommunikation

Andre faglige kvalifikationer:
Uddannet Tryk og glad-behandler v. Katrine Birk
Skaber af universet MOAR
Selvstændig sprogpsykologisk konsulent.

Undervisningserfaring: Holder foredrag, har undervist i folkeskolen og afholder workshops for barslende mødre om børns sproglige og mentale udvikling.