Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi åbner igen
Motion og yoga med baby hos FOF København

Hatha yoga efter fødslen

En på samme tid kraftfuld og blid måde at genoptræne, styrke, smidiggøre og afspænde din krop efter fødslen. Fokus er på bækkenbund, mave, skuldre og ryg, men hele kroppen arbejdes igennem, inden der afsluttes med afspænding. 

Yoga efter fødslen er et dejligt åndehul med tid til at mærke kroppen igen, finde ro og få åndedrættet helt ned i maven. 

Start 1-6 mdr. efter fødslen, eller efter lægens anbefaling. Babyer er mere end velkomne.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 16.11.2023 11:30-13:00 FOF Lyngby Hovedgade Britta Feusi
2 Torsdag 23.11.2023 11:30-13:00 FOF Lyngby Hovedgade Britta Feusi
3 Torsdag 30.11.2023 11:30-13:00 FOF Lyngby Hovedgade Britta Feusi
Se alle Se færre
Britta Feusi – underviser hos FOF København
Underviser

Britta Feusi

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer i hatha, vinyasa, restorative og chair yoga fra Siddhi Yoga i Indien og er registreret hos Yoga Alliance som RYT500, en af de højeste uddannelsesniveauer inden for yoga. Derudover er jeg certificeret åndedræts coach fra Yogabody. Jeg videreuddanner mig løbende for at kunne give den bedste undervisning til kursisterne.

Andre faglige kvalifikationer: Igennem mange år har jeg interesseret mig for vores krop og sind, samt de konsekvenser vores livsstil har på vores helbred. Jeg har fordybet mig i de forskellige områder såsom fysiologi, filosofi, åndedræt og idræt for at lære, hvad vi kan gøre for at forebygge eller begrænse de negative konsekvenser af vores livsstil på vores liv.

Undervisningserfaring: Jeg har erfaring med at undervise både enkeltmandsundervisning og holdundervisning. Jeg underviser for privatpersoner, aftenskoler, foreninger og virksomheder. Ud over yoga undervisning har jeg erfaring med at undervise i førstehjælp, fødselsforberedelse og i kajakklubben. Jeg vil gerne hjælpe andre til at leve det bedste liv med de forudsætninger og den historik, de har. Kun gennem en indsats kan vi holde os mentalt og fysisk fleksible og forhåbentlig undgå eller begrænse skavanker.