På kurset skal vi bl.a. lave mad, der er overskueligt at tilberede i en travl hverdag, men frem for alt skal maden være hjemmelavet og smage skønt.
Vi henter inspiration fra forskellige verdensdele, og kigger også på gammeldags ”mormormad”, som bliver opgraderet med nye råvarer og ideer. Der bliver lagt vægt på mad, der er enkelt at tilberede og som både kan bruges til hverdag, og når du har gæster.
Vi skal bl.a. lave
Vi fokuserer på de vigtigste råvarer, og du lærer hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter, hvilke smage der komplimenterer hinanden, og hvordan man visuelt præsenterer enkle retter bedst muligt. Og vi skal selvfølgelig smage på alle de lækre retter, vi selv kokkerer.
På kurset møder du andre nybagte forældre på barsel, som forstår, hvis der lige skal gives mad eller puttes en soveklar baby undervejs. Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme med ny inspiration til dejlig hjemmelavet mad.
Drikkevare, viskestykke, karklud og 2-3 bøtter til retter, der er gode at gemme.
Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Råvarer er inkl. i prisen.
Der er elevator til 1. sal og det er muligt at have barnevognen med ind.