Skip to content
Gå til rytmik med dit barn hos FOF København

Babyrytmik og tumlastik med RytmikGrete (4-12 mdr.)

Babyrytmik og tumlastik med RytmikGrete (4-12 mdr.)

Kom og leg, dans, syng og bevæg dig sammen med dit lille barn. Børnene vil elske det!

Vi skal bl.a. synge sange til bevægelser, give babymassage, danse trommedans, lege med tørklæder og sæbebobler. Lave rim og remser med rasleæg, til bl.a. musik fra RytmikGretes egne CD’er. Sammen med dig vil dit barn suge de musiske oplevelser til sig – som en lille svamp.

RytmikGrete skaber klare og trygge rammer på holdet, der giver mulighed for at være nærværende og legende sammen med barnet. Børnenes udvikling stimuleres både motorisk, sprogligt, socialt og intellektuelt. Sanseapparatet får et boost, især muskel-led-sansen, følesansen og labyrintsansen.

I får ideer til bevægelseslege som stimulerer barnets sanser og vækker glæde, og som I kan fortsætte med hjemme i stuen.

Efter timen er der tid til spørgsmål, der må dukke op omkring barnets udvikling, samt tid til at spise, hygge med børnene og med de andre forældre.

Både fædre, mødre og bedsteforældre er velkomne på holdet.

Værd at vide

Ta’ tøj på I kan bevæge jer i, store og små. Barnet skal have mulighed for at få bare fødder.

Der er løbende optag på holdet, kontakt kontoret for tilmelding efter sæsonstart.

Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. NB! Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Foto: Jesper Sø