Skip to content
Yoga og pilates for gravide hos FOF København

Fascial flow - for gravide

Fascial flow - for gravide

Som gravid er du I vigtig overgangsperiode af livet på vej ind i moderskabet. At arbejde med bindevævet/fascierne er en blid og nænsom kropslig vej til større velvære, mere ro og større evne til at bevæge dig fyldende med livet.

Fascial Flow giver inspiration og træning til at bevæge din krop i nye mønstre, tænke anderledes om din krop, og træne det at lytte til dens signaler. Vi har særligt fokus på bækken, ryg og fødder - og arbejdet er også egnet for dig der har graviditetsgener fx fra bækken samt andre graviditetsgener.

Guidningerne tændes indefra, og med tiden vil din egen evne til at regulere dit nervesystem udvikles. Det hjælper dig til at kunne finde ro, hvile og nærvær. Kroppen får et bedre holdningsmønster, styrke indefra og større smidighed. Arbejdet er udforskende og tilladende og vi observerer når vi går i "præstation" og overhører kroppens signaler.

Ud over alle de fysiske fordele for din gravide krop, er arbejdet en måde at øge din sansning af din barn i maven, og en måde at udvikle jeres nære bånd inden fødslen.

Din babys nervesystem reguleres i mødet med dit nervesystem i den tidlige spejling, og i det kropslige møde imellem jer. Derfor er det en gave at give både dig selv og din snarligt nyfødte, at lære at hvile ind i dig selv og finde veje til at håndtere stressede situationer. Hvis du går med bekymringer, føler dig stresset og udmattet fysisk eller psykisk, eller blot ønsker at opbygge ny energi via blide nænsomme øvelser, så er dette forløb for dig.

Fascial Flow arbejder med vores kropslige hukommelse - og via flydende meditative øvelser i åbent nærvær, skaber vi kontakt til, og genforhandler, kroppens og psykens vanemæssige spor. Det åbne og tilladende skaber ny resonans, bevægelighed, sanselighed, forbundethed og styrke. Ved at åbne for kontakten til din graviditetskrop, til dit barn, og til bindevævets naturlige flow, opstår en dybere kontakt, samt nedregulering af nervesystemet. Det kan gå ind og løsne de steder og situationer, hvor vi mister kraft, går død, stivner eller overreagerer i livet.

Babyleg på et barselshold ved FOF København

GRAVID OG BARSEL

Se alle aktuelle kurser