Skip to content
Foto hos FOF København

Fotojournalistisk værksted

Fotojournalistisk værksted – fra idé til fortælling

Går du med en dokumentarist i maven og en idé til et fotojournalistik projekt, som du gerne vil have tid og rum til at arbejde på, så kom og bliv inspireret og få værktøjer til enten at starte op eller til at arbejde videre med et allerede eksisterende projekt.

I løbet af kurset vil vi dykke ned i fotojournalistikkens forskellige genrer og fortælleteknikker, hvor vi både kommer til at arbejde med reportage og portrætter. Der vil også være en enkelt aften efter nærmere aftale på holdet, hvor vi sammen tager ind og ser World Press Photo-udstillingen i Politikens Hus.

Værd at vide

Der er fokus på dig og på, hvad du vil fortælle, og sammen udvikler vi på dit fotoprojekt og arbejder hen imod at gøre det til en fotografisk fortælling. Der vil være fælles feedback på holdet, hvor vi øver os i at tale om fotografierne og udvælge dem, der passer til fortællingen. Vi kommer til at tage os god tid til hvert enkelt projekt og idéudvikler på, hvordan det kan vises og præsenteres. Ved kursets afslutning holder vi fernisering, hvor fotofortællingerne vises frem.

Kurset er for alle, og det er oplagt at fortsætte her, hvis du har været med på mit første kursus »Fotojournalistik – fotografi med kant«. Kurset kræver, at du bruger tid på at fotografere og arbejde med dit projekt parallelt med kursusforløbet.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser