Skip to content
IT-kurser og økonomi hos FOF København

Web-programmering

Crash course i PHP, HTML og CSS

Drømmer du om at lave din helt personlige dynamiske hjemmeside, som du selv bygger op, men mangler de værktøjer, som skal til for at komme skridtet videre?

Kurset er til dig, som ved, hvordan man sætter en hjemmeside op, men som godt kunne tænke dig at »nørde« videre bag facaden. Du lærer om dynamiske hjemmesider og bliver introduceret til nogle af de værktøjer og programmeringssprog, som får »maskinen« til at køre.

Vi starter med det grundlæggende til at lave dynamiske hjemmesider. Du kommer igennem et crash course i web-programmering og øves i PHP, HTML og CSS. PHP er et af de mest populære programmeringssprog til hjemmesider og benyttes af bl.a. Wordpress og Drupal.

Kurset bygges op omkring udviklingen af et projekt, som deltagerne selv kan sætte deres præg på. I sidste ende er målet med kurset, at du lærer nok til at komme videre med at lave dine egne ting.

Kurset forudsætter, at du har en grundlæggende forståelse for computere og hjemmesider. Du behøver ikke på forhånd at kende til PHP, men det vil være en fordel, hvis du tidligere har stiftet en smule bekendtskab med andre webteknologier som HTML, CSS eller JavaScript.

Du lærer

• grundlæggende forståelse for at lave dynamiske hjemmesider med PHP, HTML og CSS
• at bruge text-editor som dit primære kodningsværktøj
• hvordan du kan udvikle dit eget projekt til nettet

Værd at vide

Medbring selv en computer, som du kan installere udviklingsværktøjer på. På kurset anvendes kun gratis værktøjer, som du kan downloade og installere på enten Mac eller pc.