Skip to content

Størstedelen af vores aktiviteter – med få undtagelser – er fortsat nedlukkede og genåbner tidligst i perioden 21. april til 21. maj, afhængig af aktivitetens type. Nærmere information om genåbning følger.

Læs mere her
IT-kurser og økonomi hos FOF København

Kommunikation og IT

Kurser i kommunikation og IT på aftenskole – kom ud over rampen og få styr på teknikken

Du kan finde et bredt udvalg af kommunikationskurser og IT-kurser hos FOF København. Vi kan hjælpe dig med at brænde igennem med dit budskab, blive en knivskarp formidler og udforske den digitale verden.

Styrk dine evner som kommunikatør på et kommunikationskursus

Vi tilbyder en lang række kurser inden for både skriftlig og mundtlig kommunikation. Prøv f.eks et skrivekursus, hvor du lærer at få dine tanker ned på papir – uanset om du er mest til fiktion, lyrik, fagtekster eller ønsker at nedfælde dine erindringer. Vi kan også hjælpe dig med at få styr på grammatikken og få has på retskrivningen.

Du kan også forbedre din personlige gennemslagskraft og lære at brænde igennem på et af vores kurser inden for mundtlig formidling. Her kan du f.eks. blive klædt på til at holde en tale, præsentere et projekt, styrke din talestemme og lære storytelling-teknikker, så du kan fange et publikum. Eller dyk ned i lydens verden og lær, hvordan du laver fængende podcasts og lydfortællinger på vores populære podcast-kursus. 

Hos FOF København kan du også få redskaber til, hvordan du hjælper dit arbejdsliv på vej og udvikler din professionelle karriere med nye kommunikationskompetencer. Her kan du bl.a. lære, hvordan du kommunikerer visuelt med grafisk facilitering, så du er bedre rustet til en arbejdsdag med mange møder.

IT-kurser for både begyndere og øvede

Lær at sende mails, søge på internettet eller få større kendskab til din nye Mac eller iPad med et IT-kursus hos FOF København. Lav flotte billeder i Photoshop, bliv en haj til Adobe-programmerne eller lær at begå dig på sociale medier. Du kan også lære at lave din egen app eller hjemmeside og søgemaskineoptimere hjemmesiden, så du får flere besøgende. Valget er dit. 

Vi har IT-kurser for både begyndere og øvede – Mac eller PC

Vi tilbyder IT-undervisning for begyndere, hvor du kan lære alt om din computer. Lær at skrive mails, bruge programmerne på computeren eller søge på internettet. Vi tilbyder også Mac for begyndere, hvor du blot medbringer din egen bærbare Mac og lærer det hele fra grunden. Se også vores IT-kurser i iPad, Android og iPhone for begyndere. 

Er du mere øvet, kan du kaste dig ud i at lære Adobe-programmerne, blive ekspert i Excel eller lære webdesign med Wordpress og supplere med kurser i Google Ads og Google Analytics. 

Lær Adobe-programmer på et IT-kursus hos FOF København 

Leder du efter IT-kompetencer, som du kan bruge på dit CV og i jobbet, så er et kursus i Adobe-programmerne Photoshop, InDesign eller Illustrator en god idé. Såvel Photoshop, InDesign som Illustrator-kurserne kan tages på både Mac og PC, og vi har både fysiske kurser og onlinekurser som fjernundervisning. Du kan også dygtiggøre dig i appen Procreate til iPad.

IT-kurser i webdesign, SEO, Google Analytics og digital markedsføring

Vil du lære at lave din egen hjemmeside, så tag et kursus i webdesign hos FOF København. Vi har kurser i webdesign med Wordpress, så du bliver i stand til at oprette din egen blog eller navigere rundt i de forskellige CMS-systemer. Du kan også lære Søgemaskineoptimering (SEO) og Google Analytics, så du kan søgemaskineoptimere din hjemmeside, få flere besøgende og overvåge trafikken. Hvis du skal sælge et produkt eller en ydelse, behøver du ikke at have din egen hjemmeside, eller være med i lokalavisen. Det er de sociale medier der kan sælge budskabet i dag, og på vores kurser i sociale medier ser vi på Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Google MyBusiness og YouTube. Bliv skarp i annoncering på sociale medier og få mest ud af dine penge. 

IT-kurser i Mac eller iPhone, iPad og Android 

Har du en Mac, iPhone eller iPad, og vil du gerne lære alle de mange muligheder at kende? Eller har du allerede været på grundkursus og vil bygge videre på dine færdigheder? Tag et iPhone kursus, iPad kursus eller Mac kursus og bliv endnu klogere på alt det, din computer, telefon eller tablet kan. Er du mere erfaren, kan du lære at lave din egen app. 

Hvor kan jeg tage et IT-kursus i København? 

Vi har samlet en lang række IT-kurser i København, og tilbyder desuden undervisning i bl.a. Frederiksberg, Amager, Tårnby, Gentofte, Hellerup og Lyngby.