Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
IT-kurser og økonomi hos FOF København

Programmer og apps

IT-kurser i København – Adobe, Microsoft Office, apps, film og foto, grafiske kurser

Tag et IT-kursus på aftenskole i København. Lær programmerne til Mac og PC at kende. Eller lær at lave din egen app - helt uden at programmere. 

Vi tilbyder kurser i kontorprogrammer som Excel fra Office-pakken såvel som kurser i de grafiske programmer, der bruges af grafikere, fotografer, filmfolk, webdesignere, videokunstnere og andre kunstnere over hele verden.

Fra Adobe har vi f.eks. kurser i de grafiske programmer til billedbehandling, illustrationer og grafiske tekstopstillinger i flerside-designs til magasiner og bøger: Photoshop, Photoshop Elements, Illustrator, InDesign.

Du kan også tage et grundlæggende kursus i typografi, hvor du lærer om skrifttyper og deres forskellige anvendelser, og grafisk design, hvor du lærer om basal teori i grafisk kommunikation og design, eller få redskaberne til at lave professionelle film- og videoproduktioner med Adobes Premiere eller Apples Final Cut.

Tilmelding til kursus i Adobe, Apple, Microsoft og andre grafiske kurser.

Nedenfor kan du se og tilmelde dig alle vores kurser i Office-pakken og Adobes grafiske programmer såvel som typografi, billedbehandling, efterbehandling af film og video - vi har kurser flere steder i København og hovedstadsområdet, bl.a. Lyngby, Søborg, Birkerød, Tårnby, Kastrup og Frederiksberg.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Filtrér

Lær Photoshop, Lightroom og billedredigering

Programmer målrettet fotografer