Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen på aftenskolen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her
Skrivekursus hos FOF København

DIN historie – skriv på dine erindringer

Du husker det præcist! Lugten af hengemte æbler i din farmors kælder. Lyset der faldt ind igennem det tynde gardin på dit barndomsværelse. Og måske også smerten, når morfar nev dig kærligt i kinden. Du har det inden i dig – det hele, men hvordan får du det omsat til tekst?

Det gør du ved at lære de grundlæggende værktøjer i kreativ skriveteknik og prøve dem af i forskellige skriveøvelser – med udgangspunkt i DIN historie. Du får respons i et trygt fællesskab og bliver klogere på, hvordan du kommer videre i din skriveproces.

Kurset er for dig, der vil skrive dine erindringer ned til dine efterkommere. Men også for dig, der vil bruge din egen historie som udgangspunkt for at skrive en selvbiografisk eller autofiktiv novelle eller roman.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 22.02.2022 10:00-15:20 KBH K, Nørregade Helle Højland
2 Tirsdag 01.03.2022 10:00-15:20 KBH K, Nørregade Helle Højland
3 Tirsdag 08.03.2022 10:00-15:20 KBH K, Nørregade Helle Højland
Se alle Se færre
Underviser

Helle Højland

Helle Højland har undervist voksne, unge og børn i at skrive fiktion i knap 30 år.

Hun debuterede som romanforfatter i 1987 og har siden fået udgivet både fiktion og faglitteratur, men har også arbejdet med film, dramatik og lydfortællinger. Helle har også igennem årene fungeret som personlig konsulent og responsgiver på en lang række manuskripter. Uddannet BA i Film og medievidenskab med Litteratur.