Skip to content
Skrivekursus hos FOF København

Dramatisk skrivekursus

Dramatisk skrivekursus

På dette kursus kan du deltage, uanset om du har skrevet i mange år eller er helt nybegynder, da du kommer til at arbejde individuelt med dine egne tekster.

Det vigtigste er, at du har lyst til at skrive og har mod på at arbejde med det at skrive replikker, som du kan bruge, uanset om du vil skrive litteratur eller til scenen. Vi kommer til at arbejde med den dramatiske udvikling i et stykke, berettermodellen, vendepunkter, igangsættende handlinger, karakterer, dialog, monolog og regi. Du bliver introduceret for dramaturgi, genrer, forestillingsanalyse, dokudrama og diverse skriveøvelser, som kommer til at booste din skrivelyst og udfordre din skrivestil.

Der bliver lagt op til en del skrivning derhjemme, som vi i fælleskab kommer til at læse højt. Vi kommer til at arbejde ud fra en fælles måde at modtage og give feedback til hinandens materiale.

Kursets bliver en vekslen mellem undervisning, skriveopgaver, læsning og interviewteknikker, så du får en masse redskaber til at arbejde videre med dit eget materiale derhjemme.

Medbring

Computer, blok og pen.