Skip to content
Skrivekursus hos FOF København

Skrivekursus i dramatik og dialog

Skrivekursus i dramatik og dialog

På dette kursus kan du deltage, uanset om du har skrevet i mange år eller er helt nybegynder, da du kommer til at arbejde individuelt med dine egne tekster. Her kommer du virkelig til at udvikle din personlige skrivestil. 

Det vigtigste er, at du har lyst til at skrive og har mod på at arbejde med det at skrive replikker, som du kan bruge, uanset om du vil skrive skønlitteratur eller om du vil skrive til scenen. 

Du behøver ikke have stort kendskab til de forskellige områder af en tekst, da du kommer til at lære det hele. Vi vil arbejde med den dramatiske udvikling i et stykke, berettermodellen, vendepunkter, igangsættende handlinger, karakterer, dialog, monolog, genrer og regi. Du bliver introduceret for dramaturgi, genrer, forestillingsanalyse, dokudrama og diverse skriveøvelser for at booste din skrivelyst og udfordre din skrivestil.

Der bliver lagt op til en del skrivning derhjemme, som vi i fælleskab vil læse højt. Vi kommer til at arbejde ud fra en fælles måde at modtage og give feedback til hinandens materiale.

Kursets bliver en vekslen mellem undervisning, skriveopgaver, læsning og interviewteknikker, så du får en masse redskaber til at arbejde videre med dit eget materiale derhjemme.

KOMMUNIKATION OG SKRIVEKURSER

Se alle aktuelle kurser