Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

Skrivekursus hos FOF København

Skriveskolen Hemingway – bliv ved med at skrive

Fire lørdage fordelt over forårssæsonen, for dig, der har gået på Skriveskolen Hemingway – grundkursus, fortsættere eller tilsvarende skrivekursus, hvor du har lært de grundlæggende værktøjer i skriveteknik af romaner og noveller.

Du er i gang med at skrive, men har brug for at mødes ind imellem til konstruktiv respons og metoder til at styrke dit talent og gennemskrive dine særlige udfordringer.

På kurset tager både responsen og undervisningen direkte udgangspunkt i dine og de øvrige kursisters skrivetekniske udfordringer. Du skal være indstillet på at bruge tid hjemme imellem mødegangene, hvor du skriver på din egen tekst og læser og giver respons på andres. Teksterne skal inden for en aftalt deadline kunne sendes og modtages via mail og i et skriveprogram (enten Word eller kompatibelt med Word).

Senest en uge inden vi mødes, skal du sende max fem normalsider sammenhængende prosa, som du gerne vil have respons på, til mail@hellehojland.dk. Samtidig vil du modtage en instruktion i responsmetode og op til 15 normalsider, som du skal læse og give respons på, inden mødegangen. Teksten, du sender, skal være vedhæftet som en word-fil og påført dit fulde navn. En normalside er på 2000 anslag inkl. mellemrum.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 27.08.2022 10:00-16:15 KBH K, Fiolstræde Helle Højland
2 Lørdag 24.09.2022 10:00-16:15 KBH K, Fiolstræde Helle Højland
3 Lørdag 22.10.2022 10:00-16:15 KBH K, Fiolstræde Helle Højland
Se alle Se færre
Underviser

Helle Højland

Helle Højland har undervist voksne, unge og børn i at skrive fiktion i knap 30 år.

Hun debuterede som romanforfatter i 1987 og har siden fået udgivet både fiktion og faglitteratur, men har også arbejdet med film, dramatik og lydfortællinger. Helle har også igennem årene fungeret som personlig konsulent og responsgiver på en lang række manuskripter. Uddannet BA i Film og medievidenskab med Litteratur.