Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Skrivekursus hos FOF København

Skriv med plot

Skriv med plot

Uanset om du skriver krimi, romance eller slægtsromaner, kan du blive endnu skarpere til at skabe fortællinger, der lever, udvikler sig og får bevæget læseren. 

Vi lægger ud med en introduktion til plot og så en lørdags-bootcamp, hvor din pen bliver ’tæsket’ igennem en masse hurtige udfordringer og øvelser, så du sammen med holdet får løsnet skrivemusklerne. Du vil opleve, at du nemmere træder ind i forfatterrummet, får hurtigere til ideerne og at det er sjovt, overraskende — og at du bliver en mere frygtløs forfatter. 

Når vi mødes igen, skal vi arbejde mere i dybden med emner som f.eks. hvordan hver enkelt scene er med til at bære historien videre, og hvordan man skaber spænding og følelsesmæssigt tilfredsstillende karakterer, der griber læseren og får siderne til næsten at vende sig selv. Gennem skriveøvelser fra gang til gang, eksempler og åben diskussion bliver vi bevidste om sproget, udvikling, motiver… hvad der driver dem. Du vil bedre kunne overskue din histories enkeltdele, så du kan sikre dig, at handlingen har fremdrift.

Her får du redskaberne til at give personerne rum til at udvikle sig. Vi gennemgår fortællemodeller, sceneopbygning, dialog, karakterudvikling og redigering — og får fifs til at undgå forfatterlivets faldgruber.

KOMMUNIKATION OG SKRIVEKURSER

Se alle aktuelle kurser