Skip to content
Skrivecafé hos FOF få gang i dit skriveprojekt

Skrivecafé – kom og få gang i dit skriveprojekt

Skrivecaféen er for både nybegyndere og øvede, der gerne vil nyde godt af et frugtbart skrivefællesskab.

Oplæg, skriveøvelser, tid til at sparre på dit projekt, danne netværk og afprøve din tekst i et trygt højtlæsningsforum. Vi mødes i Kulturhuset Trommen 3 mandage med 14 dages mellemrum. Tovholderne er de 2 erfarne skriveundervisere, Helle Merete Brix og Helle Højland.

På det første møde er begge underviserne til stede, og du har mulighed for at sparre med en af underviserne på et skriveprojekt, du er i gang med.

På skrivecaféerne vil der være konkrete igangsættende skriveøvelser og ideer til, hvordan du kan komme i gang eller skrive mere og bedre. Der vil være fokus på, hvordan du kan højne din højtlæsningsteknik og fremførelse af tekster og desuden være mulighed for at danne vigtige skrivenetværk med de øvrige kursister.

Om skriveunderviserne

Forfatter Helle Merete Brix underviser hos FOF København
Helle Merete Brix.

Helle Merete Brix er journalist, forfatter og tidligere litteraturanmelder ved Weekendavisen. Mangeårig underviser på bl.a. FOF. Undervejs med en roman. Læs mere på hellemeretebrix.com.


Helle Højland.

Helle Højland er romanforfatter og responsgiver og arbejder også med lydfortælling. Mangeårig underviser på bl.a. FOF. Undervejs med en roman. Læs mere på hellehojland.dk.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.09.2024 18:30-21:00 Kulturhus Trommen, Hørsholm Helle Højland
2 Mandag 07.10.2024 18:30-21:00 Kulturhus Trommen, Hørsholm Helle Merete Brix
3 Mandag 28.10.2024 18:30-21:00 Kulturhus Trommen, Hørsholm Helle Højland
Helle Merete Brix underviser hos FOF København
Underviser

Helle Merete Brix

Faglige kvalifikationer: Jeg er journalist, forfatter og tidligere litteraturanmelder ved Weekendavisen. I dag arbejder jeg primært med manuskriptlæsning for private kunder, sparring på bogprojekter samt undervisning på bl.a. aftenskoler og i interesseorganisationer. Derudover har jeg udgivet en lang række bøger, både faglitteratur, essays og selvbiografi. Herunder essaysamlingen »Sex, frihed og fatwa« samt den dokumentariske bog »Blandt kolibrier og kalashnikover. Om terrorens ofre«. Er p.t. ved at lægge sidste hånd på en roman, der er planlagt til udgivelse i 2024.

Undervisningserfaring: Har undervist i kreativ skrivning siden 2003.