Skip to content
Skrivekursus hos FOF København

Tekstrespons

Tekstrespons

Skriver du prosa? Og savner du detaljeret og ærlig respons på din fiktionstekst?

At modtage respons og kritik er vigtigt, hvis man vil være forfatter og udgive bøger. På dette intensive respons-seminar lærer du både at give og modtage feedback og at blive bedre rustet til at rette i dine egne tekster fremover.

Du skal have lyst til at få respons, også den del som ikke er ros og klapsalver. På holdet skal du være motiveret for at gå i dybden med sproget og blive mere bevidst om dit sprog og det litterære sprogs kvaliteter. Og så vil du gerne undgå at lave klassiske ”begynderfejl”, når man skriver fiktion.

For at deltage skal du tilmelde dig holdet i god tid og maile 6-7 siders tekst af 2000 enheder inklusiv mellemrum senest 14 dage før kursusstart til underviseren. Det skal være uddrag eller sammenhængende tekst, dvs. det må ikke være 4-5 forskellige historier. Hvis du sender forklaringstekst med, skal det ligge indenfor de i alt maks. 7 sider. Du vil modtage tekst fra de andre kursister via underviseren, og for at deltage på holdet er det et krav, at du har læst de andre deltageres tekster, inden seminaret begynder, og at du har alle tekster med på print.

Der er maksimalt 6 deltagere på holdet.