Skip to content
Lær broderi hos FOF København

Broderede budskaber

Broderede budskaber

Tekster og budskaber på tøj og tekstil er sjovt og moderne.

På dette kursus lærer du at brodere bogstaver og tekster på billeder, på tøj eller på tilbehør. Du lærer at ’skrive’ med forsting, almindelige stikkesting (=bagsting), kædesting, kontursting og hvad der ellers egner sig til dine bogstaver og symboler. Vi arbejder med håndskrift, men henter også inspiration fra trykte bogstaver, udsagn og skilte.

Desuden lærer du om garn, nåle, materialer, overføring af tekst og symboler og om brug af broderi-ramme og støtte-materialer.

Teknikken er frit broderi, og kurset henvender sig især til begyndere og let øvede, men også til dig, som har broderet før – f.eks. korssting og stramaj – og som ønsker ny inspiration.

Medbring en pung, taske, bluse eller andet, som du ønsker at brodere på, eller mindre stofstykker til billeder. Faste stoffer er lettest at begynde med, men man kan også brodere på en t-shirt. Medbring også broderi- og strikkegarn, saks og nåle med spids.

På kurset kan du låne nål, saks og broderiramme, og underviseren medbringer diverse idéer og inspiration. Støttematerialer – soluvlies og vlieseline – samt et udvalg af garn, rammer og nåle vil være til salg på kurset.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser