Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Lær broderi og korssting hos FOF København

Korssting med budskaber

Korssting med budskaber

Vi broderer bogstaver i korssting og skal skrive med sting og skabe små værker med tekst og budskaber – som billeder eller som dekoration på tøjet.

Du kan f.eks. brodere en tatovering på din t-shirt eller skrive en tekst på din mulepose. Du introduceres til syteknik, brug af støttematerialer og overføring af bogstaver til tekstil. Desuden lærer du om garn, nåle og stof, der egner sig til korssting.

Vi syr på aida-, hør- eller stramajstof. Disse faste stoffer er lettest at bruge, men man kan også brodere på en t-shirt. Medbring selv en t-shirt eller en mulepose, hvis du ønsker at dekorere sådan en. Medbring også gerne broderi- og strikkegarn, saks og nåle med og uden spids, hvis du har.

Ellers kan du låne dig frem på kurset, og der vil være små stofstykker og broderigarn til fri afbenyttelse. Hvis du ønsker at prøve at sy med støttemateriale – soluvlies – kan dette købes på kurset (ca. 20 kr.).

Kurset henvender sig især til begyndere og let øvede, men kan også være til ny inspiration for dig, som har broderet før.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser