Skip to content

Der er i øjeblikket forsinkelse på bekræftelsesmail efter køb på op til 12 timer. Har du kontaktet os via mail? Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og senest inden 3 hverdage.

Kursus i unikke stoffer – foto Kristina Schaper – FOF København

Unikke stoffer

Unikke stoffer

– eksperimenterende tekstildesign for patchwork, artquilt med mere

Dette kursus er for alle, der kreativt beskæftiger sig med tekstiler, elsker at eksperimentere og ønsker at udvide deres udtryksmuligheder med unikke, individuelle stoffer, som kan ikke købes i butik.

I løbet af kurset vil vi arbejde med forskellige teknikker til design af stoffer. Blandt andet farvning og shibori-teknikker med Procion MX-farver, silketryk og bloktryk, stofmaling, gelliprint og mere.

På kurset arbejdes der med små til mellemstore stofstykker (gerne fra brugt tøj) som er særligt velegnede til patchwork, artquilt og mindre syprojekter såsom poser.

Ved kursets afslutning kommer du hjem med en række smukke stofstykker og har fået inspiration til videre eksperimenter med de forskellige teknikker.

Værd at vide

Deltagelse kræver ingen forudgående erfaring.

Der undervises på en blanding af dansk og engelsk.

Materialepenge på 500 kr. er indregnet i kursusprisen. Prisen dækker farver og hovedparten af det værktøj, der bliver nødvendigt på kurset. På kursets første dag taler vi om resten. Stof skal medbringes af deltagerne.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser