Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 19. juni.

Kreative værksteder hos FOF København

Botanical casting

Med udgangspunkt i sæsonens blomster og planter kommer du på denne workshop til at skabe en botanisk dekorativ tredimensionel flise støbt i gips.

Du vejledes trin for trin i, hvordan du skaber din egen individuelle og helt unikke flise med plante- og blomstermotiver. ‘Botanical casting’ er en smuk måde at bevare noget du elsker og fange billedet for evigt.

Workshoppen tager udgangspunkt i årstiden, og her i efteråret skal vi udforske agern og hasselnødder samt bregner, stjerneskærm, efterårslyng, og hvad skovbunden ellers byder på. Vi kommer til at arbejde med komposition for at skabe et harmonisk, iøjnefaldende billede i ler, som derefter støbes i gips.

Vi starter workshoppen med en kort introduktion om gipsens egenskaber, vi lærer at blande i den rigtige konsistens samt at eliminere uønskede bobler i støbningen, og vi laver en række små tests med naturlige materialer for at få en fornemmelse for indstillingstider. Endelig kommer vi til at lave et leraftryk med dine udvalgte ‘botanicals’. Når aftrykket står klar, kan vi hælde gips i formen og støbe fine relieffer.

Botanical casting er en skræddersyet workshop der egner sig til naturelskere, æstetikere og dig som sætter pris på stoflighed.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser