Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når vi åbner for tilmeldinger igen
Lær at lave mosaik hos FOF København

Mosaik til haven

På dette mosaikkursus i efterårsferien får du mulighed for at forskønne din have eller altan med en personlig mosaik. Du kan vælge at lave et fuglebad, en trædeflise, et blomsterspyd eller et dørskilt.

Du får mulighed for at afprøve forskellige teknikker og kombinere med flere typer af materialer. Du lærer også, hvad du skal være opmærksom på, når du laver mosaikker til udendørs brug.

Vi starter undervisningen med kort at tale om dine forestillinger og idéer, og om hvordan idéerne kan virkeliggøres. Herefter tager vi fat på arbejdet med at designe motiv og udvælge materialer, så dit projekt bliver lige, som du drømmer om. Der er stor inspiration at hente fra de andre deltagere og underviserens medbragte bøger. Prøv også gerne selv at søge på eksempelvis Pinterest for inspirationer.

Værd at vide

Vi arbejder med materialer, der egner sig til vind og vejr. Materialeprisen afregnes på stedet med underviseren efter forbrug. Regn med ca. 150 kr.

Du er velkommen til at kontakte underviseren inden kurset, hvis du har et specielt projekt i tankerne, så vi er sikre på, at de rigtige materialer er til stede.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 14.10.2023 10:00-16:15 KBH K, Rosenborggade Birthe Hyldborg Jensen
2 Søndag 15.10.2023 10:00-16:15 KBH K, Rosenborggade Birthe Hyldborg Jensen
Birthe Hylborg Jensen underviser hos FOF København
Underviser

Birthe Hyldborg Jensen

Uddannelse: Jeg er uddannet i kommunikation og master i organisationspsykologi. Desuden har jeg gået på kunstskole i en årrække og kombinerer min faglige viden på mange måder.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg arbejder både med installationskunst og skulpturer. Aktuelt bruger jeg mit kunstneriske blik på havekunst. 

Undervisningserfaring: Jeg lærer gerne fra mig. Jeg underviser i mosaik, skulpturer og kreative læringsprocesser. Desuden har jeg undervist på diplom i ledelse i mere end 10 år.

Andet: Jeg udgiver podcast om havelivet, holder foredrag og skriver blog om ”den helende have”. Desuden laver jeg systemiske opstillinger gennem mit firma Art of Balance.