Skip to content

Der er i øjeblikket forsinkelse på bekræftelsesmail efter køb på op til 12 timer. Har du kontaktet os via mail? Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og senest inden 3 hverdage.

Lær mosaik picassiette hos FOF København

Mosaik – picassiette-metoden

Mosaik – picassiette-metoden

På dette kursus for begyndere og let øvede vil du lære at lave mosaikker med upcycled porcelæn – den såkaldte picassiette-teknik.

Du vil lære teknikken helt fra bunden: hvordan du klipper porcelænet med mosaiktangen, hvilke baggrundsmaterialer du kan sætte porcelænet på, og hvordan du fastgør og fuger porcelænet. Der vil være masser inspiration til, hvordan du kan slippe fantasien løs i arbejdet med mosaikken.

Underviseren vil komme med forslag til projekter, du kan arbejde på, men du er også velkommen til selv at tage ting med, du gerne vil beklæde med mosaik. Så hvis du synes, det kunne være sjovt at give dine gamle skårede kopper og tallerkener nyt liv, er du meget velkommen til at medbringe dem, men det er ikke nødvendigt, da alle materialer er inkluderet i kursusprisen.

Undervejs vil du få inspiration til motiver, til hvordan du arbejder med andamento, der er mosaikkens sprog, og vi vil arbejde med at finde dit specielle udtryk.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser