Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Kunstfotografi med Malene Nors Tardrup hos FOF København

Kunstfotografi – basisværksted

Kunstfotografi – basisværksted

Vi skal udforske og udfordre fotografiets rammer – og ikke mindst vores egne! Igennem (hjemme)opgaver skal vi eksperimentere med forskellige fotografiske tilgange, arbejdsmetoder og genrer som f.eks. iscenesat-, konceptuelt-, portræt/selvportræt og dokumentarfotografi.

Kurset veksler mellem oplæg, hvor du bliver præsenteret for de andre kunstfotografers arbejde, udfordrende opgaver med indlagte benspænd, feedback, individuelle samtaler og gruppediskussioner.

Der vil være stor fokus på den kunstneriske udtryksform og de kreative processer, og der vil løbende være vejledning og dialog om opgaverne samt træning i præsentation og visning af eget arbejde.

Den sidste undervisningsgang samler vi det, vi har lært, og runder af med et afslutningsprojekt.

Det primære fokus er på indhold frem for teknik.

Værd at vide

Kurset er både for øvede og begyndere.

Har du tid og lyst til at gå på begge de kunstfotografiske hold (både basis og projektværkstedet), kan det sagtens kombineres. Ring gerne til underviser for at høre nærmere.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser