Skip to content
Keramik hos FOF København

Croquis modellering – skitser i ler – sommerkursus

Denne uge fokuserer vi på det spontane, kreative og ekspressive udtryk, og vi træner samtidig at "fange" modellens kropsbalance og proportioner. Vi arbejder med stillinger af ca. 20 minutters varighed og et par lidt længere stillinger med varighed af op til halvanden time. I begge tilfælde handler det om at opøve en umiddelbar forståelse af balance, retning og proportioner i skulpturen snarere end at opnå det perfekte resultat.

I ugens løb når vi at lave ca. 10-14 skulpturer i højden 15-20 cm.

Vi arbejder efter levende model og orienterer os mod dyderne i de klassiske teknikker: retning, rum og form, der har været anvendt i hundrede år. Underviseren er selv klassisk orienteret, og i tidernes morgen uddannet af Jay Holland, USA, og hos Mogens Bøgild på Akademiet i København.

Medbring

Tommestok, forklæde, modellerpind eller en lille kniv.

Værd at vide

Materialeudgifter er inkl. i kursusprisen. Udgifter til model ca. 200 kr. afregnes med underviseren den første mødegang. Kurset er både for begyndere og øvede.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.07.2021 10:00-15:00 KBH K, Rosenborggade Marianne Miller
2 Tirsdag 06.07.2021 10:00-15:00 KBH K, Rosenborggade Marianne Miller
3 Onsdag 07.07.2021 10:00-15:00 KBH K, Rosenborggade Marianne Miller
Se alle Se færre
Underviser

Marianne Miller

Uddannelse: Jeg har en uddannelse i klassisk skulptur og art and craft fra Kunstakademiets Billedhuggerskole.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har udstillinger på blandt andet Charlottenborg og Den Frie.

Undervisningserfaring: Jeg underviser efter de grundlæggende klassiske teknikker, der gennem århundrede har været udgangspunkt for skulpturens tilblivelse. Jeg har undervist voksne og børn på skoler, kunstskoler, højskoler, dagskoler og varetaget sociale projekter og specialundervisning for psykisk sårbare.

Læs mere på mariannemiller.dk