Skip to content
Træarbejde hos FOF København

Kunsthåndværk

Lær teknikkerne og skab smukke unikke designs på et kursus i kunsthåndværk i København

Lad din kreativitet blomstre og bliv klogere på spændende materialer som træ og metal på et af vores mange kurser i kunsthåndværk. FOF København tilbyder en lang række tilbud til kreative sjæle, som drømmer om at dykke ned i krydsfeltet mellem kunst og design. Her kan du udvikle dine kreative sider og samtidig skabe smukke unika genstande og brugskunst til dit hjem.

Der er ikke langt fra tanke til handling på vores aftenskolekurser – vi sørger for, at du lærer de håndværksmæssige teknikker, så du frit kan eksperimentere med materialerne og føre dine idéer ud i livet. Uanset hvilket kunsthåndværk, du kaster dig over, kommer du til at få fornøjelsen af at arbejde med dine hænder. 

Hvilke kunsthåndværk kan jeg lære på et aftenskolekursus hos FOF København?

Vi tilbyder en lang række kurser, hvor du kan dykke ned i forskellige kunsthåndværksmæssige teknikker. Du kan for eksempel kaste dig over trædrejning, kreere din egen kniv, eller lære, hvordan du omdanner metal til de smukkeste genstande med et råt look på et kursus i kunstsmedning.

Hvem kan deltage på kurserne i kunsthåndværk?

Vores kurser i kunsthåndværk er for både begyndere og øvede. Alle med interesse for og lyst til at lære at arbejde med kunsthåndværkets teknikker, er velkomne.
Læs mere om kurserne nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk