Skip to content
Bulletjournal hos FOF København

Bullet Journaling

Bullet Journaling

Vær med på trenden, der lige nu breder sig som en steppebrand. En Bullet Journal er en gør-det-selv-kalender, krydret med ikoner, lister, tegninger og farver. Den hjælper dig med at håndtere alle de opgaver, der vælter ind over dig, derhjemme eller på jobbet, og den giver dig overblik over aftaler, planer, idéer, tanker og personlige mål. Bullet Journaling er den kreative, sjove og analoge metode til at få kontrol og ro på! Alt du behøver, er en pen og en notesbog.

Vi starter med en grundlæggende intro og glider dernæst over i en workshop, hvor vi hver især arbejder med vores egen Bullet Journal.

Pris inkl. tusch og notesbog.

Hvad er en Bullet Journal?

En Bullet Journal er en organisationsmetode, du kan tilpasse til lige præcis dine behov. Det kan være din to-do-liste, din skitsebog, din dagbog eller en kombination af alle tre ting. Du opbygger indholdet i din Bullet Journal som kreative og farverige bullet points, dvs. punktopstillinger. Hvis du har små gule lapper alle vegne, igen har forlagt indkøbssedlen eller synes at standard spiralkalenderen sætter for stramme rammer, er dette systemet for dig.

På kurset i Bullet Journaling lærer du bl.a.

  • Bullet Journaling-metoden og dens fordele
  • Forberedelse – brainstorming og materialer
  • Systemets grundlæggende principper og nyttige ressourcer
  • Gør den til din egen – hacks og opgraderinger, samlinger, periodisk gennemgang og »dealing with overwhelm«

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser