Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Hækling med underviser Birthe Forst Jensen

Hækling – weekendkursus

Hækling – weekendkursus

På dette begynderkursus lærer du de grundlæggende masker: luftmasker, kædemasker, fastmasker og stangmasker samt kombinationer af disse.

Du lærer at starte og at lukke af samt hækle flader og rumlige former. Du får kendskab til garntyper og hæklenåle og lærer om opskrifter; tegn, forkortelser og symboler. Du lærer teknikkerne, mens du faktisk producerer et hæklet produkt, som du kan bruge bagefter. Det kunne være en taske, en beholder, en projektpose, eller du kan vælge at starte på et større projekt, som du selv arbejder videre med hjemme, f.eks. et sjal eller et tæppe.

Vi vil også lege med at hækle på skind og tekstil.

Medbring selv, hvad du har af garn og hæklenåle – og også gerne små stof- og skindrester. Underviseren udlåner hæklenåle og medbringer modeller og opskrifter til inspiration. Desuden vil der være et lille udvalg af garn til salg.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser