Skip to content

Med få undtagelser afslutter og tilbagebetaler vi alle hold med mødegange før 21. maj – og forventer at kunne starte nye hold op fra 21. maj.

Læs mere her
Lære syning, strik eller hækling hos FOF København

Strikketeknik og -håndværk 1

Her kan du blive en bedre håndværker og få et bredt kendskab til strik både teknisk og kulturelt.

Vi arbejder undersøgende og eksperimenterende med et bredt udvalg af strikketeknikker, som du måske allerede kender, men som kan anvendes på mange flere måder end de gængse. Det drejer sig for eksempel om forskellige former for opslagninger og aflukninger, ind- og udtagninger, mønsterberegning og montering.

Desuden arbejder vi med teknikker såsom hulmønstre, jacquardstrik, snoningsmønstre, dobbeltstrik og patent. Farve- og materialelære indgår i kurset. Der er en hjemmeopgave til hver gang. Det er ikke noget krav, at du løser den, men du får mere ud af kurset, hvis du kan afsætte tid til den.

Kursisterne må regne ca. 100 kr. med udgifter til materialer og kompendier.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 25.01.2021 17:30-20:30 KBH V, Humletorvet Louise Klindt
2 Mandag 01.02.2021 17:30-20:30 KBH V, Humletorvet Louise Klindt
3 Mandag 08.02.2021 17:30-20:30 KBH V, Humletorvet Louise Klindt
Se alle Se færre
Louise Klindt underviser hos FOF København
Underviser

Louise Klindt

Uddannelse: Jeg er uddannet håndarbejdslærer fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium og Cand.Pæd. i tekstile fag fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg arbejder som strikdesigner for garnfirmaer og magasiner. Arbejder som redaktør, oversætter og forfatter af især håndarbejdsbøger. Fagansvarlig på lex.dk for områderne broderi, hækling og strikning.

Undervisningserfaring: Jeg underviser på Københavns Professionshøjskole, højskoler, aftenskoler, strikkefestivaler med mere.

Andet: Driver egen virksomhed med strik som omdrejningspunkt.