Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi åbner igen
Lære syning, strik eller hækling hos FOF København

Strikketeknik og -håndværk 1

Styrk dine håndværkskompetencer som strikker.

Her er kurset for dig, der kan strikke, men som gerne vil blive en bedre håndværker og få et bredt kendskab til strik både teknisk og kulturelt.

Vi arbejder undersøgende og eksperimenterende med et bredt udvalg af strikketeknikker, som du måske allerede kender, men som kan anvendes på mange flere måder end de gængse. Det drejer sig for eksempel om forskellige former for opslagninger og aflukninger, ind- og udtagninger, mønsterberegning og montering.

Desuden arbejder vi med teknikker såsom hulmønstre, jacquardstrik, snoningsmønstre, dobbeltstrik og patent. Farve- og materialelære indgår i kurset. Der er en hjemmeopgave til hver gang. Det er ikke noget krav, at du løser den, men du får mere ud af kurset, hvis du kan afsætte tid til den.

Dette kursus er et godt grundlag for at deltage i ”Strikketeknik og -håndværk 2”, hvor vi arbejder videre med håndværket, men med mere vægt på at eksperimentere og skabe egne mønstre og design.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 14.09.2023 17:30-20:30 KBH K, Rosenborggade Louise Klindt
2 Torsdag 21.09.2023 17:30-20:30 KBH K, Rosenborggade Louise Klindt
3 Torsdag 28.09.2023 17:30-20:30 KBH K, Rosenborggade Louise Klindt
Se alle Se færre
Louise Klindt underviser hos FOF København
Underviser

Louise Klindt

Uddannelse: Jeg er uddannet håndarbejdslærer fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium og cand.pæd. i tekstile fag fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg arbejder som strikdesigner for garnfirmaer og magasiner. Arbejder som redaktør, oversætter og forfatter af især håndarbejdsbøger. Fagansvarlig på lex.dk for områderne broderi, hækling og strikning.

Undervisningserfaring: Jeg underviser også på højskoler, på strikkefestivaler og i husflidsforeninger med mere.

Andet: Driver min egen virksomhed med strik som omdrejningspunkt.