Skip to content
Lære syning, strik eller hækling hos FOF København

Beklædning og tasker i stof, skind og pels – ulige uger

Vi arbejder med teknikker til almindelig symaskine og syr i pels, skind, ruskind, strækskind, almindelige stoffer samt alle kombinationer. 

Vi designer, laver mønstre og syr nederdele, bukser, veste, jakker, frakker, jakker med pelsfor, pelskraver, pelshuer og -besætning. Store og små tasker, clutchtasker, iPad-tasker, computertasker samt bælter og tilbehør i skind, læder og skærefaste stoffer – med spænder, låse og beslag.

Vi syr nyt, re-designer og omsyr umoderne beklædning og genbruger skind, tekstiler og andre materialer til noget helt nyt. Vi arbejder også med reparation af pelsværk, omsyning og syning af nyt foer samt udnyttelse af pels- og skindrester.

Få en mere bæredygtig garderobe for klimaets (og pengepungens) skyld.

Se mere om, hvad vi laver, på lenepress.dk.

Information

  • Dato 14.10.2022-09.12.2022
  • Adresse KBH V, Humletorvet
    Humletorvet 27, 1.sal
    1799 København V
  • Lokale Syning
  • Bemærkninger Pris inkl. udgift til fælles hjælpematerialer, symaskinenåle og knive, demineraliseret vand mv., kopier samt brug af værktøj og maskiner. Deltagerne modtager en indkaldelse med praktiske oplysninger, samt hvad de skal medbringe en uge før kursusstart.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 14.10.2022 09:30-13:55 KBH V, Humletorvet Lene Press
2 Fredag 28.10.2022 09:30-13:55 KBH V, Humletorvet Lene Press
3 Fredag 11.11.2022 09:30-13:55 KBH V, Humletorvet Lene Press
Se alle Se færre
Underviser

Lene Press

Uddannelse: Beklædningsdesigner fra Kunstindustri- og Kunsthåndværkerskolen 1970. Alment voksenpædagogisk Grundkursus. Instruktørkursus på Danmarks Lærerhøjskole. CAD-CAM 1 fra Teko-center Danmark. 

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har været med til at planlægge og gennemføre undervisningsforløb i syning og design: programmer, rammeplaner, undervisningsmateriale, skemalægning, opgavebedømmelse, tilrettelægning af censorbedømt eksamener, fabriksbesøg, studieture og fagmessebesøg i Paris, opvisninger m.v.

Undervisningserfaring: Jeg har 41 års undervisningserfaring på fuld tid. Jeg underviser i design, konstruktion og modeludvikling, graduering og tilskæring og syteknik. Det værende sig alt indenfor design- og syning af beklædning og tilbehør herunder: nederdele, bukser, overdele og kjoler, overtøj, strik og overlock syning, tasker, tilbehør, børnetøj, lingerie, corsager, bodystockings, badetøj, skræddersyning, herretøj, skind- og pelssyning, fremstilling af gine, materialer, værktøj og maskiner, frakker, eksklusiv beklædning og kostumer, festtøj, hattesyning, sko og fodtøj.