Skip to content
Lær at sy i FOF Nordsjælland

Mandags-syning

Kom og lær at sy dit eget tøj, børnetøj – eller noget helt andet!

På dette hold syr du det, du har lyst til – og du er velkommen både som begynder eller mere erfaren syerske. Underviseren vejleder og hjælper dig på dit niveau, så du får et godt resultat.

Du vil lære teknikker og smarte tricks, som får dit projekt til at fremstå professionelt, og du vejledes i materialevalg, farver, mønstre m.m. Der er masser af inspiration at hente undervejs fra både underviser og de andre kursister.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 16.09.2024 10:00-12:45 Kulturskolerne, Hellerup Anne Dorte Johanson
2 Mandag 23.09.2024 10:00-12:45 Kulturskolerne, Hellerup Anne Dorte Johanson
3 Mandag 30.09.2024 10:00-12:45 Kulturskolerne, Hellerup Anne Dorte Johanson
Se alle Se færre
Underviser

Anne Dorte Johanson

Uddannelse: Jeg er uddannet folkeskolelærer og tekstilformidler og videreuddanner mig til stadighed indenfor det tekstile felt.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg oversætter faglitteratur og laver håndarbejde til Hendes Verden. Jeg har syet for private og været en del af et butiksfællesskab hvor vi solgte egne kreationer.

Undervisning: Jeg har undervist i syning siden 2002 hos både FOF og på private syskoler. På mine kurser arbejder alle individuelt med egne ting baseret på lyst, interesse og fagligt udgangspunkt. Jeg vejleder og hjælper hele tiden, så slutresultatet bliver flot og kan bruges. 

Mine kursister siger om mig at; jeg er faglig dygtig, tålmodig, har humor, og kan redde enhver håndarbejdssituation.

Læs mere på annedortejohanson.dk