Skip to content
Syning hos FOF København

Syning – begyndere og letøvede – lige uger

Kunne du tænke dig at lære at sy? Eller kan du det basale og vil videre med dine projekter? Vi tager det fra bunden og går roligt frem.

Hvordan foregår undervisningen?

Du beslutter dig for et projekt til de følgende gange, som udarbejdes under kyndig vejledning. Du får også en introduktion til mønstre, stoffer og arbejdsredskaber.

Medbring

Medbring alt hvad du skal bruge af tråd og stof, en god skarp sy-saks, målebånd, knappenåle, evt. knapper, stofkridt. Der er symaskiner på stedet, men tag meget gerne din egen med, så du kan blive fortrolig med den.

Værd at vide

Du afholder selv udgifter til div. materialer. Påregn desuden ekstra udgifter (afregnes med underviser) til fælles materialer såsom spoler, symaskinenåle (også til specifikke formål), hvis du ikke medbringer egen symaskine.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 17:00-19:35 Lyngby, Trissen Anne Dorte Johanson
2 Onsdag 18.09.2024 17:00-19:35 Lyngby, Trissen Anne Dorte Johanson
3 Onsdag 02.10.2024 17:00-19:35 Lyngby, Trissen Anne Dorte Johanson
Se alle Se færre
Underviser

Anne Dorte Johanson

Uddannelse: Jeg er uddannet folkeskolelærer og tekstilformidler og videreuddanner mig til stadighed indenfor det tekstile felt.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg oversætter faglitteratur og laver håndarbejde til Hendes Verden. Jeg har syet for private og været en del af et butiksfællesskab hvor vi solgte egne kreationer.

Undervisning: Jeg har undervist i syning siden 2002 hos både FOF og på private syskoler. På mine kurser arbejder alle individuelt med egne ting baseret på lyst, interesse og fagligt udgangspunkt. Jeg vejleder og hjælper hele tiden, så slutresultatet bliver flot og kan bruges. 

Mine kursister siger om mig at; jeg er faglig dygtig, tålmodig, har humor, og kan redde enhver håndarbejdssituation.

Læs mere på annedortejohanson.dk