Skip to content
Syning hos FOF København

Design- og syskolen – bukser – mandag/torsdag

For begyndere og øvede.

Design og modeludvikling. Konstruktion, opsyning og tilretning af buksegrundform i lærred efter egne mål. Modeludvikling og tilskæring til bukser med læg, høj og lav talje, med facon, stramme eller vide bukser, jeggings mv. i fast stof, strækstof og tyndt stof. Ændring af mønstre til stretchstoffer.

Deltagerne syr 2-3 modeller efter eget valg og design.

Syprøver med teknikker til de konstruerede modeller, herunder gylp med lynlås eller knapper, linning, skrå- og baglommer mv.

Se, hvad vi laver, på lenepress.dk.

Information

  • Dato 26.09.2022-27.10.2022
  • Adresse KBH V, Humletorvet
    Humletorvet 27, 1.sal
    1799 København V
  • Lokale Syning
  • Bemærkninger Deltagerne syer 2-3 modeller efter eget valg og design. Pris inkl. udgift til div. fælles hjælpematerialer, symaskinenåle, rulleskærer, lynlås, taljebånd, demineraliseret vand mv., samt kompendium og 1/4 lineal. Deltagerne modtager en indkaldelse med praktiske oplysninger, samt hvad de skal medbringe en uge før kursusstart.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.09.2022 09:30-13:55 KBH V, Humletorvet Lene Press
2 Torsdag 29.09.2022 09:30-13:55 KBH V, Humletorvet Lene Press
3 Mandag 03.10.2022 09:30-13:55 KBH V, Humletorvet Lene Press
Se alle Se færre
Underviser

Lene Press

Uddannelse: Beklædningsdesigner fra Kunstindustri- og Kunsthåndværkerskolen 1970. Alment voksenpædagogisk Grundkursus. Instruktørkursus på Danmarks Lærerhøjskole. CAD-CAM 1 fra Teko-center Danmark. 

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har været med til at planlægge og gennemføre undervisningsforløb i syning og design: programmer, rammeplaner, undervisningsmateriale, skemalægning, opgavebedømmelse, tilrettelægning af censorbedømt eksamener, fabriksbesøg, studieture og fagmessebesøg i Paris, opvisninger m.v.

Undervisningserfaring: Jeg har 41 års undervisningserfaring på fuld tid. Jeg underviser i design, konstruktion og modeludvikling, graduering og tilskæring og syteknik. Det værende sig alt indenfor design- og syning af beklædning og tilbehør herunder: nederdele, bukser, overdele og kjoler, overtøj, strik og overlock syning, tasker, tilbehør, børnetøj, lingerie, corsager, bodystockings, badetøj, skræddersyning, herretøj, skind- og pelssyning, fremstilling af gine, materialer, værktøj og maskiner, frakker, eksklusiv beklædning og kostumer, festtøj, hattesyning, sko og fodtøj.