Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Uffe Boesen – Slip kreativiteten løs med ProCreate hos FOF København

Slip kreativiteten løs med ProCreate

Slip kreativiteten løs med ProCreate

Kom og oplev den kreative proces med et digitalt værktøj. Se hvordan teknikken kan hjælpe til at sætte ideer fri – med afsmittende effekt på dine ”analoge” tegne/maleaktiviteter.

Tegn/mal dine egne motiver i Procreate eller få input til nye motiver. Her arbejdes både med det fantasifulde og det figurative.

Vi afprøver tegne/male-teknikker såsom:

  • Lag på lag
  • Farveblanding med forskellige farvekombinationer
  • Eksperimenterende fotocollage
  • Kontrast, dybde, kolde og varme farver

Du vil blive vejledt i forskellige figurative og semi-abstrakte og eksperimenterende udtryk og metoder og gennem konkrete øvelser i opbygning af kontrast og dybde i motivet får du gradvis større indsigt i emner som farveblanding, farvesammensætning, transparente farvekombinationer, forenkling (af f.eks. naturlandskaber) og meget mere.

Du får feedback og fælles gennemgang af motiverne. Du vil blive vejledt igennem hele processen, men du forventes også at arbejde selvstændigt med dine projekter.

For at få mest muligt ud af undervisningen anbefales det desuden, at du arbejder med de billedskabende processer mellem mødegangene.

Vil du lære Procreate at kende fra bunden kan du melde dig til kurset Procreate – tegn digitalt på din iPad. Her vil der i takt med efterspørgslen løbende blive lagt nye begynderkurser ud.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser