Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når vi åbner for tilmeldinger igen
Tegne male kursus hos FOF København

Lær at tegne og male – weekend

Bevidst træning af sanserne øger evnen til at se og opfatte rum og form. At gengive tingene naturalistisk er en god øvelse.

Kurset afholdes i efterårsferien, hvor vi kommer til at arbejde med billedkomposition, perspektiv, lys og skygge og tegner/maler efter opstillinger, portræt og croquis. 

Oplev glæden ved den skabende proces sammen med andre, der er kombineret med individuel vejledning.

Værd at vide

Evt. udgift til model afregnes med underviseren.

Information

  • Dato 14.10.2023-15.10.2023
  • Adresse KBH K, Rosenborggade
    Rosenborggade 5
    1130 København K
  • Lokale Værksted 3 (baghus)
  • Bemærkninger Medbring de materialer, du vil arbejde med (blyant, pastel, oliekridt, akvarel eller akryl). Tegnebræt/plade kan udlånes i begrænset omgang i forbindelse med undervisningen, men det er en god idé også selv at medbringe en i str. A2.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 14.10.2023 10:00-14:25 KBH K, Rosenborggade Hanne Radzik
2 Søndag 15.10.2023 10:00-14:25 KBH K, Rosenborggade Hanne Radzik
Underviser

Hanne Radzik

Uddannelse: Skolen for Brugskunst (tekstillinjen) og Kunstakademiet. Jeg er uddannet i tegning og maling, og med billedvævning som speciale.  

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 1992 og afholder kurser i tegning og maling, croquis og portræt.

Andet: På min væv blander jeg de forskellige farvede hørgarner således, at det færdige resultat fremstår som lette akvarelagtige billedvævninger. Motiverne er inspireret af naturen og menneskene omkring mig, hvilket jeg også arbejder med i tegning og akvarel. Jeg har arbejdet inden for de grafiske fag og som scenograf på forskellige forestillinger, og jeg har deltaget på diverse udstillinger.