Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online 1-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Lær at spille Bridge hos FOF København

Bridge

Lær at spille bridge – bridge for begyndere

Vil du lære at spille bridge og få en hobby for livet? Så har vi bridgekurset til dig, der bor i og omkring København. Vores kurser i bridge for begyndere er arrangeret i samarbejde med verdens største bridgecenter, Blaksets Bridgecenter i Søborg. Lær at spille bridge af rutinerede instruktører, der lærer dig alt om et af verdens mest spændende og udfordrende spil!

Bridge for begyndere skal være sjovt, så vi lægger stor vægt på en hyggelig og afslappet atmosfære. Alle, der kan lide at spille kort og være i selskab med andre mennesker, er meget velkomne på vores kurser i bridge. Er du mellem 13 og 90 år, og kan du kende forskel på hjerter 6 og spar 9, så kan du lære at spille bridge!

Tilmelding til bridgekurser

Vi tilbyder bridgekurser i Gladsaxe. Læs mere om bridgekurserne for begyndere herunder. Har du spørgsmål om kurserne, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller adm@fofkbh.dk

Filtrér