Alle aktiviteter med undtagelse af FVU aflyses t.o.m. 7. februar.
Læs mere herAlle aktiviteter med undtagelse af FVU aflyses t.o.m. 7. februar.
Læs mere herEn dag med introduktion til det spændende japanske køkken.
Det klassiske japanske køkken er sundt, æstetisk og velsmagende. Derudover er det karakteristisk, at der arbejdes med tilstedeværelse og dyrkelse af den femte grundsmag, umami. Umami kan populært karakteriseres som ”kødsmag”, men det er også en smag, der kan fremdyrkes i grøntsager med den rette tilberedning. Æstetik i anretning og servering spiller også en væsentlig rolle i det japanske køkken, så det skal vi selvfølgelig også se nærmere på.
På kurset i japansk mad arbejder vi med at lave en skøn menu med udgangspunkt i de traditionelle ingredienser: grøntsager, fisk, fjerkræ, svinekød og ris. Vi skal tilberede både varme og kolde forretter og hovedretter – smukt og enkelt.
Vi skal bl.a. lave:
På denne workshop gør vi os umage, men vi hygger os også, mens vi laver retterne til en skøn japansk buffet. Vil du gerne opdage og få en introduktion til det spændende japanske køkken, er dette hold noget for dig.
Vi afslutter med en fælles middag, hvor vi sammen nyder den tilberedte med.
Drikkevarer, viskestykker, karklude, evt. opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.
Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Fredag 19.03.2021 | 16:30-21:00 | KBH V, Humletorvet | Susanne Hasman |
Uddannelse: Professionsbachelor i ernæring- og sundhed fra Professionshøjskolen (tidligere Suhrs) i 2016.
Desuden er jeg uddannet fotograf fra Gwent College, Wales, UK i 1991.
Andre faglige kvalifikationer: Københavns højskole Suhrs.
Undervisningserfaring: Siden 1997 har jeg undervist i asiatisk madlavning. I efteråret 2016 underviste jeg på Professionshøjskolen Metropol i et projekt med "Mad til Mange".
Andet: Jeg har desuden boet i Cambodia og Myanmar i knap seks år sammenlagt.