Alle aktiviteter med undtagelse af FVU aflyses t.o.m. 7. februar.
Læs mere herAlle aktiviteter med undtagelse af FVU aflyses t.o.m. 7. februar.
Læs mere herSend dine smagsløg på en eksotisk rejse med persisk tapas/mazzeh.
Mazzeh betyder smag på persisk. Når man først sætter sig ved et mazzehbord, er der ikke længere noget, der hedder min eller din mad. Alle kan smage.
Det persiske køkken er både sundt og yderst smagfuldt med dets friske krydderurter, grøntsager, krydderier og syrlige elementer. På kurset kommer vi omkring nogle af de mest populære mazzeh: grillede retter, den dejlige granatæblesauce, den magiske solgule safran mm.
Vi smager også på populære persiske pickles såsom sprøde saltede babyagurker og syltede skalotteløg.
Underviser Mehran Zandian, der har udgivet kogebogen »Mine persiske livretter« (2018), vil dele ud af sin viden og passion for det persiske køkken med udgangspunkt i hans egne livretter. Der vil være mulighed for at købe en signeret kogebog til en særpris på dagen.
Drikkevarer, viskestykker, karklude, en god kokkekniv og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.
Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 11.04.2021 | 11:00-17:25 | Engelsborgskolen | Mehran Zandian |
Uddannelse: Autodidakt kok og grafisk designer.
Andre faglige kvalifikationer: Autodidakt kok, grafisk designer og kogebog skribent. Kom til Danmark da jeg var 16. Voksede op i de glade 70er i Iran, hvor iranske piger cyklede i bikinier på promenaderne ved det smukke Kaspiske hav. I 2016 havde jeg min egen food truck hvor jeg tilberedte og solgte moderne persisk street food, med fokus på økologi og dyrevelfærd.
Min kogebog - Mine Persiske Livretter - udkom i september 2018 hos People’sPress i Danmark.
Andet: Min drøm er at åbne en persisk gourmet restaurant med fokus på grønne retter i København.