Bagekursus over to dage.
Her får du mulighed for at følge dine deje og få en forståelse for langtidshævning, surdej og ælteteknikker, og hvordan det udvikler brødets smag og konsistens. Du lærer, hvordan du bager brød med supersaftig krumme og krystalsprød skorpe. Du lærer også at bage med de trendy ur-hveder, og vi dufter og smager forskellene på de forskellige meltyper.
Vi arbejder i dybden i processerne med at bage det gode brød, og vi bager med både nye og gamle hvedesorter, der kræver speciel opmærksomhed og belønner med dybe, spændende smage og saftige brød.
Du bliver grundigt klædt på til at arbejde med surdej samt pasning og pleje af den.
Undervejs gives masser af tips til, hvordan hverdagens bagning bliver nemmere og resultatet mere velsmagende. Vi smager selvfølgelig på brødet, og efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejligt friskbagt brød.
Du får masser af inspiration og viden under kurset, og en surdej og dej med hjem til næste dags morgenbrød.
Kort sagt, bliv endnu mere bageglad!
Drikkevarer, to skåle, karklud, viskestykker, digitalvægt, termometer og opbevaringsbøtte med låg til surdej.
Vi bruger fortrinsvis økologiske ingredienser. Råvarer er inkluderet i prisen.