Skip to content
Lær at lave flødeboller hos FOF København

Flødebollekursus – hjemmelavet luksus – sommerferie

Kom og få en hyggelig og lærerig oplevelse, som du kan give dig selv, eller som du kan dele med en god ven eller veninde.

Under kyndig vejledning fra underviseren på kurset skal vi lave lækre flødeboller med smag både i skummet og i bunden – men ikke nødvendigvis den samme.

Først laver vi bundene med forskellige smage og arter. Dernæst producerer vi fyldet, som både kan være med og uden smag. Du sprøjter selv skummet på bundene, dypper flødebollerne i den tempererede chokolade og pynter dem med det topping, du er mest begejstret for.

Vi smager undervejs, og du får selvfølgelig også de flødeboller, du laver på kurset, med hjem.

Efter kurset vil du kunne fortsætte derhjemme og imponere resten af familien med dejlige hjemmelavede flødeboller.

Medbring

Viskestykker, karklud og en opbevaringsbøtte eller dåse til flødebollerne.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 31.08.2024 10:00-12:30 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Cea Bæk Iversen
Cea Bæk underviser hos FOF København
Foredragsholder

Cea Bæk Iversen

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har i rigtig mange år virkelig elsket at være i køkkenet, især indenfor det søde køkken. Som ung fik jeg job hos Social Foodies, hvor jeg bl.a. lavede hjemmelavede flødeboller med forskellige smage og overtræk. Senere blev jeg kursusansvarlig for alle flødebollekurser i Social Foodies og havde en lang række medarbejdere. Jeg underviste selv i at lave hjemmelavede flødeboller, og jeg blev også butikschef i en af vores butikker, hvor jeg havde ansvaret for at medarbejderne var oplært i at lave flødeboller. Jeg elsker selv at holde kurser og dele ud af alle mine gode og inspirerende tricks.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist alle aldre og mange forskellige anledninger – lige fra børnefødselsdage, polterabend, familiekurser og teambuilding, og jeg underviser både begyndere og nørder.

Andet: Det vil glæde mig meget at dele ud af min viden og erfaring samt at svare på alle jeres spørgsmål og nørde totalt igennem.

Uddannelse: Ved siden af min undervisning studerer jeg humanistisk bachelor på Roskilde Universitet.