Skip to content

Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.

Madkurser hos FOF København

Bistro og brasserie – fransk gastronomi

Vi dykker ned i den klassiske franske gastronomi og laver retter med masser smag og gode råvarer.

Over fire mødegange skal vi prøve kræfter med og kommer vidt omkring den franske madkunst. Vi skal på smagsturné i de klassiske franske saucer og desserter. Rustikt, lækkert og måske nemmere end du tror.

Vi skal bl.a. lave retter som:

  • Coq au vin
  • Moules frites
  • Bouillabaisse
  • Profiteroles

Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå, hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter. Hvilke smage der komplimenterer hinanden og hvordan man visuelt præsenterer enkle retter bedst muligt. Og vi skal selvfølgelig smage på alle de lækre retter.

Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet fransk mad.

Medbring

Drikkevarer, viskestykke, karklud, evt. en god køkkenkniv og forklæde.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 05.02.2025 17:30-20:55 KBH V, Humletorvet Paw Nielsen
2 Onsdag 19.02.2025 17:30-20:55 KBH V, Humletorvet Paw Nielsen
3 Onsdag 05.03.2025 17:30-20:55 KBH V, Humletorvet Paw Nielsen
Se alle Se færre
Paw Nielsen underviser hos FOF København
Underviser

Paw Nielsen

Uddannelse: Jeg har tidligere været restaurantchef og har udover at uddanne mig til kok også taget den professionelle øluddannelse som kellner (øl-sommelier). Jeg har desuden taget gastronomuddannelsen som kok på Hotel- og restaurantskolen 2009, mens min kellneruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen er fra 2015.

Andre faglige kvalifikationer: I 2019 var jeg tv-kok på DRs program "Gamle mænd i nye forklæder". Jeg har arbejdet som tjener, sommelier, kok og restaurantchef 2006-2015, og jeg har selv drevet en restaurant 2009-2015.

Undervisningserfaring: Siden 2015 har jeg afholdt madkurser, ølsmagninger og ølforedrag for virksomheder og private, og jeg har desuden undervist i madteater for børn i 2015. Derudover underviser jeg i madlavning på FOFs kokkeskole for børn og unge i skolernes ferier. 

Er du nysgerrig på Paws traditionelle retter? Se opskriften på farserede porrer her.

Læs mere om Paw Nielsen her