Skip to content

Alle aktiviteter med undtagelse af FVU aflyses t.o.m. 7. februar.

Læs mere her
Madkurser hos FOF København

Gourmet-aften med 5-retters menu

Her er der ikke kun tale om et madkursus, men også samarbejde, anretning, servering og at køre service til de andre på holdet. I teams vil I få lov at prøve kræfter med madkunsten og opskrifterne, og når maden er tilberedt, skal den nydes i fællesskab.

Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter. Hvilke smage der komplimenterer hinanden, og hvordan man visuelt præsenterer retterne bedst muligt.

Denne aften er oplagt inden en tur videre i byen eller som hyggeaften med familie, kæreste, kammerat eller kollega. Alle kan være med uanset niveau.

Du får masser af idéer med hjem, som du kan bruge som inspiration til selv at kokkerere din helt egen gourmetmenu og imponere familie og gæster. 

Medbring

Drikkevarer til middagen, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til evt. madrester.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.03.2021 16:30-21:00 KBH V, Humletorvet Louise Rasmussen
Underviser

Louise Rasmussen

Undervisningserfaring: Jeg har siden 2005 drevet tapasrestaurant & køkken til undervisning, events og selskaber. I dag har jeg Lunas køkken kokkeskole i Husum og arbejder derudover som madkonsulent og underviser.

Andet: Jeg spreder stor glæde i køkkenet med mine elever og der bliver lagt op til gastronomisk hygge. En aften eller eftermiddag med mig som madglad underviser giver med garanti et kæmpe spark til inspirationen og videre leg i eget køkken.
Mit passionerede hjerte banker for alt det spanske og italienske. Jeg taler flydende spansk og har boet i Barcelona i en årrække, hvor jeg i mit arbejde især havde fokus på de skønne markeder og den gastronomiske scene. Maden der laves på min kokkeskoler bærer tydeligt præg af velvære og velsmag. Nemt og lækkert - og jeg lover det bliver hyggelige, appetitlige og ikke mindst sjove timer.