Skip to content
Lær at lave mad fra hele Europa

Mad fra Danmark og Europa

Mad fra Danmark og Europa

Lær at lave de klassiske retter fra det italienske, græske og danske køkken

Europa byder på noget af verdens allerbedste mad. Det sydeuropæiske køkken er bl.a. karakteriseret ved et fokus på gode råvarer og på ganske særlige tilberedningsmetoder.

På vores madkurser i det italienske køkken går vi på kulinarisk opdagelse i traditionerne og når både rundt om forskellige regionale specialiteter og klassiske retter. Vi laver alt fra fra saucer og dressinger til primo og secondi piatti.

Du kan også få åbnet øjnene for det græske køkken. Vi garanterer, det bliver en velsmagende oplevelse! Med det græske køkken skal der arbejdes med bl.a. mousaka, gemista (fyldte tomater) og fakes (linsesuppe).

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne i mad fra Danmark og Europa?

Tag med sydpå eller genopdag det danske køkken på et af vores mange madlavningskurser, som du kan læse meget mere om herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
Bagekursus og workshops hos FOF København

SOMMERFERIE

Madkurser i ferien