Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Duften af kaffe fascinerer de fleste, men det er ikke altid, at smagen rammer plet. Det kan bl.a. skyldes dårligt ristede bønner eller manglende viden om brygning.
På dette kursus udforsker vi den 'perfekte kop kaffe'. Vi får alle sanser i spil ved at dufte, smage og røre ved kaffen. Du lærer bl.a. om korrekte vandtemperaturer, kværningsgrad, opbevaring, kaffe kombucha og koldbryg, når vi brygger filtrerkaffe, stempelkandekaffe og kaffe på metoden aeropress. Sammen får vi baristabrygningen ned i køkkenbordshøjde, så du kan blive en dedikeret hjemmebarista for dig selv, dine venner og familie.
Underviser Claus Kiær har mere end 25 års erfaring som barista.
Råvarer og materialer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 20.01.2025 | 17:30-20:30 | KBH V, Humletorvet | Claus Kiær |
Uddannelse: Barista og autodidakt fermentør.
Andre faglige kvalifikationer: Har været i Pai, Nordthailand, og Berlin, hvor jeg har taget kurser hos specialster i kombucha og fermenntering. Har derudover løbende holdt mig opdateret på emnet ved kurser.
Undervisningserfaring: Har undervist og holdt foredrag på aftenskoler siden 2015, bl.a. i brygning af kaffe.