Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.
Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.
Insekter er fremtidens nye bæredygtige fødevare. De er sunde, gode for klima, miljø og dyrevelfærd – og så smager de faktisk godt.
Velkommen til en oplevelse, der både vil udfordre dine fordomme og dine smagsløg!
Nina Askov lægger ud med et lille oplæg om, hvorfor insekter er det nye på middagsbordet. Derefter går vi i køkkenet og bager Buffaloorme, melorme og voksmøllarver, som vi drysser på salat og supper. Græshopper frituresteger vi med pankorasp og spiser med chilimayo. Vi afslutter med at drikke et glas vin og spise de spændende retter.
Medbring viskestykke og forklæde.
Råvarer kr. 125 er inkl.
Se en artikel med Nina Askov her: Nu skal der kryb og kravl på middagsbordet!
Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.