Glæd dig til efterårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 22. juni (bemærk ny dato).
Glæd dig til efterårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 22. juni (bemærk ny dato).
Det persiske køkken byder på et væld af lækre og sunde grønne retter. Er du vegetar og på udkig efter nye spændende opskrifter, eller er du bare ude efter inspiration til grønnere mad og kødfrie dage, så er dette lige netop et kursus for dig.
Du bliver introduceret til en madkultur med stolte tilberedningsmetoder, hvor man siden tidernes morgen har eksperimenteret med opskrifter og ingredienser for at opnå den perfekte balance mellem smag og velvære. En persisk vegetarisk ret er ikke bare en skål med blandede grøntsager. Det er en ret med visdom! Friske krydderurter, grøntsager, bælgfrugter, frugtjuice, nødder og sundhedsfremmende krydderier er nogle af de vigtigste ingredienser i det persiske køkken.
Underviser Mehran Zandian deler ud af sin viden og passion for det persiske køkken med udgangspunkt i sin kogebog »Mine Persiske Livretter«. Der vil være mulighed for at købe en signeret kogebog til en særpris på dagen.
Drikkevarer, viskestykker, karklude, en god kokkekniv og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.
Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.