Inspireret af alverdens køkkener – også det danske – vil vi tilberede vegetariske retter, der bringer det bedste frem i råvarerne med fokus på farver, smage og konsistenser.
Hvordan man får umami (den femte grundsmag) frem i grøntsager, vil også være på dagsordenen. Få masser af inspiration til vegetarisk mad både til hverdag og fest. Hør mere om, hvor proteiner kommer fra, hvordan man kan bruge mindre kendte grøntsager og hvorfor det er ekstra vigtigt at tænke på umami og meget andet.
Kurset er for både nye og erfarne vegetarer. Det er også for dig, som ikke er vegetar, men gerne vil inspireres til at spise mindre kød.
Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til evt. madrester.
Råvarer er inkl. i prisen og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 08.10.2024 | 17:30-20:55 | Aftenskolernes Hus, Kbh NV | Jacob Hasle Nielsen |
2 | Tirsdag 22.10.2024 | 17:30-20:55 | Aftenskolernes Hus, Kbh NV | Jacob Hasle Nielsen |
3 | Tirsdag 05.11.2024 | 17:30-20:55 | Aftenskolernes Hus, Kbh NV | Jacob Hasle Nielsen |
Undervisningserfaring: Jeg har undervist i madlavning i flere år, bl.a. i det italienske køkken, alt om lam og vegetarmad. Jeg er en ivrig hobbykok, som brænder for at formidle min viden til kursister.
Uddannelse: Intensivsygeplejerske, master i katastrofehåndtering og yogalærer.