Skip to content

Glæd dig til efterårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 22. juni (bemærk ny dato).

Vinsmagninger hos FOF København med Jesper Hedegaard

Ekstreme vine

Ekstreme vine

Her forsøger vi med et lidt anderledes tema i vinens verden. Vi sætter hverken fokus på druer eller områder, men derimod de forskelligheder der findes inden for vin. Forskelle der på hver deres måde kan opfattes positivt eller negativt, men som på mange måder bidrager til det spændende, interessante og komplekse interesseområde, som vin er.

Vi skal smage cirka seks forskellige vine med særlige karakteristika som f.eks. et meget højt eller meget lavt alkohol-indhold (men dog ikke alkoholfri vin!), at druerne er dyrket meget højtbeliggende, at vinifikationen på den ene eller den anden måde er meget speciel – f.eks. meget eller lidt brug af nye fade, lav tilsætning af svovl, at en vin er meget moden/gammel, men alligevel fuldt drikkelig, eller noget helt femte. Det er – i denne sammenhæng – definitionen på ekstreme vine!

Alle vinene er kvalitetsvine i prisklassen 200-600 kr., og det skal understreges, at ingen af vinene er udvalgt fordi de er ekstremt dårlige eller ekstremt billige! Vær nysgerrig og prøv hvor spændende og forunderlig vinens verden også kan være.

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser